INTERSPORT Digitale Etalage

Ik wil meteen kunnen inhaken op het weer en actuele gebeurtenissen. Zo willen we in 2015 echt uitpakken met de Tour start in Utrecht

TWINSPORT is een sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Als INTERSPORT franchiser met 9 superstores in Nederland combineert Twinsport de kracht van een grote internationale winkelformule met sterke lokale betrokkenheid & klantenkennis.

Formule aanscherping

Twinsport had écht de behoefte om haar vestigingen aantrekkelijker te maken. De superstores op A locaties in bijvoorbeeld Den Haag en Utrecht hebben een uitgekiend en breed sportassortiment, maar vanaf de winkelstraat was dat niet altijd goed zichtbaar. Tel daarbij op dat consumenten steeds moeilijker te verleiden zijn tot winkelbezoek en je hebt een goede basis voor het aanscherpen van de winkelformule. Met innovatieve middelen wat Twinsport eigenaar Corbert Zuijdervliet betrof. Door het vermogen van QYN om mee te denken in een vooruitstrevend concept en niet te blijven hangen in techniek, is een LED display implementatie ontstaan fungerend als een digitale etalage.

 

­MASTERING DIGITAL SIGNAGE

Eerst denken, dan doen

Met Twinsport hebben we uitgebreid gediscussieerd over wat nu hun belangrijkste uitdagingen en doelstellingen waren bij het opfrissen van hun winkels. In het concurrerende retail landschap is het namelijk zaak om je investering echt te laten renderen. Maar hoe definieer je het rendement? Conversie, Excellente service, Traffic, Winkelbeleving, Klantgerichtheid; alle voorbeelden van speerpunten van Twinsport die zijn afgewogen t.o.v. elkaar om het beschikbare budget effectief in te zetten. 

Digitale Etalage

Uit de range van gepresenteerde oplossingen voor in én buiten de winkel was de keuze voor de digitale etalage uiteindelijk een logische! Focus ligt op traffic generatie, zichtbaarheid in de winkelstraat én actueel communiceren.

In zeven steden is Twinsport nu extra zichtbaar door prachtige LED opstellingen. Voor de techici: 11mm pixelpitch, tot 8000 nits, 4 a 5 m2 LED oppervlak creëren een bijzondere ervaring en zorgen ervoor dat geen passant Intersport nog kan missen.

QYN heeft voor deze case nauw samengewerkt met Q-Lite, fabrikant en partner voor alle in – en outdoor LEDproducten. Jacco Zwart van Q-Lite: "De eerste samenwerking met QYN en Intersport/Twinsport hebben wij als zeer prettig ervaren. Duidelijke afbakening van de kaders en raamwerken met bijbehorende verantwoordelijkheden. Met als eindresultaat de niet te missen LED displays in de etalages van 7 Intersport Twinsport winkels. “De nieuwe standaard voor communicatie in de Retail!”

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.