Vacature 2e Lijns Supportmedewerker

12-05-2017

QYN profileert zich in de markt als integrator van mediatechnologie met een voorliefde voor narrowcasting, interactieve kiosken, tablets en meer. Vanuit Rosmalen wordt de NL en beginnend EU marktgehele Benelux bediend. De diensten worden geleverd aan een breed palet van bedrijven die een behoefte hebben om communicatie met hun eindklanten en/of medewerkers op een innovatieve, aantrekkelijke en effectieve manier te verbeteren. 

QYN is in staat om de klant volledig te ontzorgen: content creatie, concepting, advies, implementatie, service en beheer. Het bedrijf is met 31 medewerkers klein en zeer flexibel, de lijnen zijn kort en de verschillende disciplines werken nauw samen om de business binnen te halen en optimaal te bedienen.

We zoeken op korte termijn een nieuwe collega voor de volgende functie:

2e lijns Support Medewerker

QYN's beheer afdeling zorgt ervoor dat onze prachtige klantnetwerken het iedere dag weer doen; van menshoge touchscreens tot beheerde tablets, QYN beheert ze op afstand. Als tweedelijns support medewerker signaleer je problemen, schakel je met onze klanten, coach je collega's en los je gecompliceerde problemen op. In een dynamisch team dat iedere dag het verschil maakt.

Lees de vacature hier

1e lijns medewerker

naar nieuwsoverzicht

Wilt u ook shoppers activeren of een unieke experience bieden?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken