Innovatief nieuw Luxaflex Gallery Dealer concept live

Innovatief nieuw Luxaflex Gallery Dealer concept live

 

We ontwikkelden met Luxaflex en ITAB een prachtig nieuw concept voor haar Gallery dealers. Een splinternieuwe shop vol inspiratie. Luxaflex toont in haar prachtig vormgegeven shop een groot deel van haar assortiment, je kan het vastpakken, ruiken en voelen.

De overzichtelijke presentatie wordt aangevuld met Digital Signage;

Wow-effect met magische content dankzij innovatieve RFID technologie

Luxaflex Gallery Vinken Beilen kader

Op heel bijzondere wijze heeft QYN een groot 65” scherm geïmplementeerd wat het Luxaflex assortiment écht tot leven brengt. Als de dealer een voorbeeld product pakt en bij het scherm zet, wordt automatisch bijpassend videomateriaal afgespeeld. Zo is in een oogwenk te zien hoe het product past in bijvoorbeeld een modern interieur en hoe een kleur tot zijn recht komt in de volle zon. Er is echt sprake van een WOW effect bij het winkelend publiek, als de video’s instarten. De dealer kan – bijvoorbeeld voor speciale acties -  ook video’s starten met speciale pasjes die door een verborgen lezer worden uitgelezen.

De dealer wordt ook echt geholpen bij het uitleggen en aanprijzen van de producten door het videomateriaal, vaak is de visualisatie van hoe een product thuis zal ogen namelijk een groot struikelblok voor de consument. Als het scherm niet wordt gebruikt voor een product presentatie wordt videomateriaal getoond met campagne informatie, Luxaflex nieuws en achtergronden en vooral véél inspiratie!

 

 

 

luxa stills

De productinformatie is altijd up2date en een lust voor het oog. Samen met Luxaflex ontwikkelden we aansprekende visuals, helemaal van nu. Het content management van zo’n omvangrijk assortiment, in meerdere landen en talen kan ingewikkeld zijn. QYN heeft in haar QYNcast systeem echter slimme workflow managers om ervoor te zorgen dat het Europese Luxaflex hoofdkantoor én haar landenorganisaties eenvoudig kunnen werken.

Dit technologisch geavanceerde concept is gebouwd op twee pijlers; QYNcast CMS technologie voor slim assortiment & content management en RFID technologie voor de WOW op de vloer. En hiermee is het concept een goed voorbeeld van ‘Digital Store Tech’. Geavanceerde technologie die wordt ingezet voor unieke consumenten ervaringen & slimmer ondernemen in retail.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.