Digital Signage

Digital Signage (of narrowcasting) is één van de meest gebruikte communicatie media voor communicatie met impact! Beelden zeggen meer dan woorden en we zien de inzet van schermen als content drager als logisch gevolg daarvan. De verschijningsvormen zijn zeer divers; van een scherm bij de koffie ruimte op kantoor met bedrijfsinformatie tot videowalls in een winkel met prachtige branded content.

In retail verhoogt Digital Signage de omzet, verbetert je branding en zorgt het voor een waanzinnige klantbeleving. Met gerichte aanbiedingen, calls-to-action en touch-interactie, om aankoopbeslissingen te vergemakkelijken en om te inspireren.

2 KPN Winkel overview 3

In corporate context bereik je de medewerker echt wanneer hij open staat voor je boodschap. Door het tonen van relevante boodschappen of met dynamische content, zoals actuele bedrijfs- of productdata, of door het creëren van wezenlijke interactie met medewerkers rondom de thema's die er toe doen.

SNS plaza trap 900x506

In een wachtruimte veraangenaamt Digital Signage het wachten door je bedrijf en producten te tonen of gewoon het nieuws, het weer, treintijden of beurskoersen, die moeiteloos uit externe bronnen kunnen worden toegevoegd.

4 centrale hal05 900x506

Nieuwe beelden, aanbiedingen of relevante informatie kunnen vrijwel zonder menselijke handeling razendsnel worden ververst op afstand. Intelligente tooling maakt verder dat Digital Signage eigenlijk voor iedereen moeiteloos te bedienen is. Professionele templates zorgen ervoor dat de boodschap altijd goed oogt.

QYN Digital Signage proposities blinken uit omdat QYN als geen ander een totaaloplossing met u creeert die werkt! Het communicatieconcept, de vormgeving, de benodigde technologie & het beheer van uw oplossing wordt écht met vakkennis geleverd door de professionals van QYN. Gebaseerd op onze prijswinnende QYNcast oplossingen.


naar alle toepassingen

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.