IJsselland Ziekenhuis

Wat fijn dat QYN ons maximaal ontzorgd door ook het contentbeheer voor ons te doen.

Astrid van Amelsvoort, stafmedewerker communicatie en marketing

Het IJsselland Ziekenhuis is een algemeen regionaal ziekenhuis en heeft vier locaties. Naast de hoofdlocatie in Capelle aan den IJssel, de buitenpoliklinieken in Rotterdam Nesselande en Krimpen aan den IJssel valt sinds 2017 ook Havenpolikliniek Rotterdam gedeeltelijk onder het IJsselland Ziekenhuis.

ijsselland1 724x489

IJsselland Ziekenhuis als onderdeel van Havenpolikliniek Rotterdam

De Havenpolikliniek Rotterdam (voorheen Havenziekenhuis) is een poliklinisch centrum in het hart van de stad, waar zes Rotterdamse ziekenhuizen samenwerken zijnde het Erasmus MC, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Maasstad Ziekenhuis en IJsselland Ziekenhuis.

Schermen als communicatiemiddel op verschillende poli’s

Het IJsselland Ziekenhuis heeft ervoor gekozen schermen in te zetten als communicatiemiddel, richting patiënten en bezoekers, op de verschillende poli’s van de Havenpolikliniek.

Patiënten worden voorbereid op hun onderzoek, artsen worden per poli voorgesteld, en ook praktische informatie zoals bereikbaarheid en routing worden getoond.
Dit alles om patiënten gerust te stellen en te voorzien in hun informatiebehoefte op dat specifieke moment op die specifieke plek.

­Mastering Patient Communication

QYN ondersteunt in contentbeheer

Er is een nauwe samenwerking tussen het IJsselland Ziekenhuis en QYN. Op het gebied van content uit zich dit in de ondersteuning die QYN biedt. Door als QYN een groot deel van het contentbeheer uit handen te nemen, heeft het IJselland Ziekenhuis nauwelijks werk aan dit communicatiemedium. En daardoor is tóch de content op dit medium altijd actueel en relevant.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.