INTERSPORT

QYN denkt écht met me mee. Ze kijken naar mijn bedrijf en hoe die beter rendeert!

INTERSPORT is een sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en aan sport doet. Een 'household name' met 80 winkels in Nederland (en in totaal in 40 landen 5300 winkels). INTERSPORT combineert de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van haar zelfstandige ondernemers.

Eenvoud

QYN helpt INTERSPORT hierbij. De ondernemer kan uit een simpele menukaart professionele narrowcasting dienstverlening afnemen. Een professionele uitzending verzorgd door INTERSPORT zelf met de mogelijkheid om zelf boodschappen of acties in te voegen.

De QYNcast software is zo ingericht dat iedere ondernemer met minimale handelingen boodschappen in zijn uitzending kan plaatsen. Gewoon in de huisstijl van INTERSPORT, maar zonder gedoe en ingewikkelde grafische fratsen.

­MASTERING DIGITAL SIGNAGE

De winkel van de toekomst

INTERSPORT ondernemers profiteren nu van narrowcasting in diverse verschijningsvormen. Van kleine 'schapschermen' en kantineschermen tot videowalls met meerdere schermen. Allemaal vanzelfsprekend netjes geïntegreerd in de winkelinrichting.

De fashion retail wereld verandert vandaag de dag in een hoog tempo. Ondernemers kunnen het zich niet meer veroorloven nee te verkopen. En de consument eist meer en meer advies op maat. Daarom denken wij dat interactieve opstellingen en 'de webshop op de winkelvloer' in deze sector een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Een sector waar beleving en advies centraal zullen staan om ook straks succesvol te blijven.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.