Medisch Centrum Leeuwarden

Heel knap hoe QYN onze huisstijl in een pakkende en dynamische uitzending heeft vertaald

De oplossing is flexibel, schaalbaar en dynamisch

Het Medisch Centrum Leeuwarden wil in 2015 op strategische locaties schermen inzetten als communicatiemiddel. Het gaat om 45 narrowcasting opstellingen. En de aansturing van 600 bestaande patiënten TV’s. Zij is op zoek naar een flexibel aan te sturen, schaalbare en dynamische oplossing.

mcl sfeerafb gang

Centraal aangestuurde boodschappen en mogelijkheid voor evacuatieoproep

QYN heeft een passende oplossing geïmplementeerd bij het Medisch Centrum Leeuwarden. De content wordt beheerd door de afdeling communicatie. Boodschappen relevant voor alle afdelingen worden daarmee centraal verstuurd. Het gaat daarbij om algemene informatie over het ziekenhuis, huisregels, branding in de vorm van nieuwste Instagram posts en medisch nieuws vanaf de eigen website. En ook infotainment in de vorm van weer, verkeer, nieuws overige social media berichten. In geval van nood of bij een evacuatieoefening kan de calamiteitenfunctie worden geactiveerd. Met één druk op de knop geven alle schermen een van te voren gemaakte calamiteitenboodschap weer. De bestaande uitzending wordt ‘overruled’, totdat het bericht wordt gedeactiveerd.

­Mastering Patient Communication

Lokaal relevant door o.a. een koppeling tussen specialisten template en wachttijdmodule

Op decentraal niveau kan content naar één of enkele bij elkaar horende schermen worden gestuurd met informatie welke relevant is voor die specifieke plek binnen het ziekenhuis. Behandeltechnieken van de poli waar je je bevindt, het voorstellen van het team per afdeling; automatisch gekoppeld aan de actuele werkrooster en ook tips voor het gesprek met de specialist. Alles om de patiënten, zijn begeleiders en ook bezoekers de informatie te verschaffen waar zij op dat moment behoefte aan hebben.

mcl wachtijden

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.