KPN kantoor

Een mix van interactieve opstellingen en beeldschermen zorgen voor een 'thuis'-gevoel

Ten tijden van het aftreden van Ad Scheepbouwer, had je bij aankomst op het hoofdkantoor in Den Haag niet het idee dat je bij een bedrijf binnen stapte waar technologie leidend is. Er was een mismatch tussen de kerntaken van het bedrijf en de uitstraling. Tussen sinterklaas en kerst is de hele entree gerestyled en daarin heeft QYN een belangrijke rol gespeeld. 

Een warme ontvangst

Wij leveren met een aantal interactieve opstellingen en narrowcasting een belangrijke bijdrage in de ontvangst. Het begint op de weg naar binnen. Aan weerszijden heten een drietal zuilen alle medewerkers en bezoekers welkom.

Doordat alle bedrijfsonderdelen op dynamische wijze worden getoond, voelen ook medewerkers van andere merken dat zij op het hoofdkantoor 'thuis' komen. Nadat de hostess de bezoeker heeft begroet en deze op een tablet heeft aangemeld, krijgt de bezoeker een goede kop koffie.

­MASTERING DIGITAL SIGNAGE

Wachtverzachting

Om het wachten te veraangenamen is via zuilen meer informatie over KPN te raadplegen. En in de koffiehoeken wordt een mooie mix van content uitgezonden. De berichten van de communicatieafdeling worden natuurlijk afgewisseld met nieuws, weer, tv en reisinformatie.

Tevens kan men in de entree kennis maken met alles wat er online over KPN wordt gezegd. De laatste tweets en activiteiten op Facebook worden op grote videowalls getoond.

En om de sponsoring van de KNSB te benadrukken, hebben wij een schaathoek gerealiseerd. Via RSS-feeds wordt automatisch het laatste schaatsnieuws getoond. Afgewisseld met videobeelden en social media.

Narrowcasting in kantoren

Ook in diverse kantoorpanden van KPN worden bezoekers door narrowcasting van QYN welkom geheten en de weg gewezen. En via schermen op de afdelingen en in koffiecorners blijft HR in contact met haar personeel. Een waardevolle aanvulling op de digitale nieuwsbrieven en het intranet.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.