Expresso kantoor

Digital signage helpt bij de verkoop van de nieuwste collectie aan het dealerkanaal

In de winkelstraten vallen Expresso winkels op doordat echte modellen op etalageschermen levensgroot en in volle beweging de nieuwste collectie tonen. Het bewegende beeld verrast, pakt en inspireert de shopper. Ook in haar kantoren zet Expresso digital signage in. Bezoekers en medewerkers worden hiermee voor de nieuwste collecties geënthousiasmeerd.

Marketing

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Het verbaast dus niemand dat juist Expresso gekozen heeft voor digital signage in de etalages van haar winkels. Het biedt Expresso enorme flexibiliteit en de mogelijkheid om in te spelen op actualiteit. De nieuwe content draait automatisch in alle filialen. Met één druk op de knop. Zo wordt het merk Expresso vitaal gehouden en het duidelijk eigen handschrift gewaarborgd.

Om de content in de etalage te optimaliseren, is de werkruimte van de marketingafdeling voorzien van dezelfde etalageschermen. Verbeteringen kunnen direct doorgevoerd worden.

­MASTERING DIGITAL SIGNAGE

Dealerkanaal

Organisaties die in fashion werkzaam zijn lopen altijd minimaal één seizoen voor. Wanneer de voorjaarscollectie in de winkel hangt, wordt er hard gewerkt aan de zomer- en najaarscollectie. Maar voordat een collectie in de winkel verkrijgbaar is, moeten dealers in een vroegtijdig stadium geënthousiasmeerd worden. Daarvoor zet Expresso digital signage in.

Bij de entree en in de showroom tonen echte modellen op gigantische beeldschermen de nieuwste kleding. Dealers zien op deze manier hoe de kleding 'draagt' en raken geïnspireerd door de combinaties die ze te zien krijgen. Alsof ze naar een privé catwalk kijken. Tevens zorgt digital signage ervoor dat de kantoren fashion uitstralen en medewerkers bij de collecties betrokken raken en blijven.

Meer weten over Expresso's innovaties? Bekijk het interview met Esther van Eijk.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.