Telfort

De innovatieve opstelling voor interactieve TV verkoopt ons portfolio

Telfort is een telecomwinkel met een eigen karakter, die al jarenlang ervaring met narrowcasting heeft. Telfort raakte teleurgesteld over de mogelijkheden van narrowcasting. Wij hebben Telfort op dat moment overtuigd van de kracht van narrowcasting als marketing instrument en diens interactie mogelijkheden. De aftrap van onze samenwerking.

Etalagescherm

Een goede winkeletalage weet stopping power te creëren en de consument naar de winkel te trekken. Bewegende en aansprekende content op een haarscherp digitaal etalagescherm doet dat.

Omdat dynamische content verrast, pakt en inspireert, heeft Telfort voor een etalagescherm gekozen! Daarmee wordt de zichtbaarheid in de winkelstraat vergroot en wordt extra winkelbezoek gerealiseerd.

Snelle marketingcommunicatie

De marketingafdeling van Telfort is niet langer afhankelijk van lastige logistieke ketens en filiaalmedewerkers voor de communicatie naar de consument.

Zij kan, dankzij het etalagescherm, de marketingcommunicatie in de etalage eenvoudig centraal aanpassen en indien gewenst differentiëren naar locatie en tijd.

De aangepaste content draait automatisch in de etalages van de gewenste vestigingen. Met één druk op de knop in onze QYNcast webportal. Zo wordt het merk Telfort vitaal gehouden en de actualiteit van aanbiedingen gewaarborgd.

­MASTERING DIGITAL SIGNAGE

Digital signage is een vak!

Digital signage biedt Telfort enorme flexibiliteit en de mogelijkheid om in te spelen op actualiteit. Maar een etalage is een bijzondere context voor digital signage.

Hoe ga je om met lichtinval en spiegelende ramen? En hoe vervang je een scherm als hij dicht tegen de ruit hangt? Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij Telfort totaal ontzorgen. Van hardware selectie tot aan het dagelijkse beheer van de opstellingen.

Televisie, hoe verkoop je dat?

Het telecomportfolio van Telfort is onlangs met interactieve televisie uitgebreid. Maar aangezien de consument hier relatief onbekend mee is, is goede voorlichting van doorslaggevend belang. Maar hoe verschaf je informatie op een aansprekende manier?

Innovatieve iTV kiosk

Bij de verkoop van televisie zijn twee zaken belangrijk. Enerzijds een demonstratie van de kwaliteit van televisiebeelden en anderzijds uitleg over de oneindige mogelijkheden van interactieve televisie.

Daarom hebben wij samen met Telfort een opstelling ontwikkeld die uit zowel een voorwaardige TV als een kleinere touchscreen bestaat. Het touchscreen oogt als een tablet en vormt een afstand- bediening voor de te tonen content op het grotere beeldscherm.

De klant of de verkoper kan via de touchscreen eenvoudig interactieve demo's en andere informatie opvragen. De televisieuitzending wordt automatisch voor de opgevraagde informatie onderbroken. Zo wordt het aan- en verkoopproces een stuk sneller en eenvoudiger.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.