Managed SaaS

Wij zien digital signage als een specifiek vak wat je het beste aan professionals kunt overlaten. Daarom werken wij op basis van een managed Software-as-a-Service (SaaS) dienst met vooral remote en desgewenst onsite management van de hele digital signage keten. Hier hebben we bewust voor gekozen. Ons uitgangspunt is dat we de klant en diens IT systemen minimaal belasten. Een logisch uitgangspunt als je voor een excellente dienstverlening met comfort gaat. Zo bieden wij flexibiliteit en gemak tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag.

Onze managed dienst zorgt ervoor dat u zonder hoge startinvestering al over digital signage toepassingen beschikt. Ook doorgroeien kan zonder herinvestering in de centrale omgeving. U weet dus precies waar u aan toe bent. En vanzelfsprekend kunt u any time, any place  inloggen in onze QYNcast omgeving. Deelauthorisaties maken het mogelijk om voor elke gebruiker een unieke en eenvoudige omgeving te creĆ«ren. 

Door slim om te gaan met de netwerkstructuur, met slimme distributietechnieken, gericht bandbreedtemanagement en gebruikmakend van store-and-forward technieken. Zo kunnen wij de hele keten van A tot Z beheren. En met hypermoderne Green IT voorzieningen in het KPN CyberCenter bieden wij 24/7 beschikbaarheid.

Naar onze aanpak

Interesse?

We komen graag langs om de mogelijkheden te tonen.

Contact

Ons uitgangspunt is dat we de klant en diens IT systemen minimaal belasten

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.