Narrowcasting

Hoe valt je boodschap nog op? Bij de winkelende consument, wachtende patiƫnt, passerende voetganger of congresbezoeker in zijn of haar drukke bestaan. In een wereld waar prikkels continu aanwezig zijn en waar 'dumping content' zorgt voor sterk verminderde effectiviteit van communicatie.

In veel gebruikscontexten is narrowcasting het antwoord; Narrowcasting biedt de mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken d.m.v. doelgerichte visueel hoogwaardige schermcommunicatie. Of het u gaat om een gerichte aanbieding, het nieuws of de vertrektijden van het openbaar vervoer, narrowcasting schermen bereiken de doelgroep op de juiste plaats op het juiste moment en met de juiste boodschap. En dat kan ver gaan!

narrowcasting oplossingen

De boodschap die getoond wordt kan helemaal op de doelgroep worden aangepast zodat deze altijd bereikt wordt met een passende boodschap. De boodschap kan aan de hand van o.a. de locatie, het tijdstip, etc. aangepast worden zodat er altijd op de behoefte van de klant kan worden ingespeeld. Door deze boodschappen op maat aan te bieden verhoogt de effectiviteit van de communicatie.

Of het nou in de winkel, in het openbaar vervoer of op een andere plaats is, narrowcasting is overal toe te passen. Dat boodschappen op schermen op digitale schermen een hoge attentiewaarde hebben is bij veel marketeers bekend. Door de hoge attentiewaarde wordt de aandacht van de doelgroep langer vast gehouden, bovendien draagt narrow casting bij aan de uitstraling van uw organisatie. De winkelcommunicatie kan eenvoudig helemaal in lijn gebracht worden met andere (offline en online) communicatie uitingen. Dit versterkt de boodschap en verhoogt het effect van de communicatie.

 

 

Qyn is uw partner voor Narrowcasting

Of het gaat om content advies & creatie, integrale installatie of beheer van uw toepassing; QYN is uw betrouwbare adviseur, leverancier en partner voor alle narrow casting oplossingen. Nuchter en oplossingsgericht.

Naar onze toepassingen

 

Interesse?

We komen graag langs om de mogelijkheden te tonen.

Of bekijk welke klanten u zijn voorgegaan.

Klantcases

Met narrowcasting bereik je je doelgroep met de juiste boodschap, op de juiste plek en op de juiste tijd.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.