QYN brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij

QYN brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij

QYN deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. QYN draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend helpt QYN kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in onze directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijk dan op de website van KWF Kankerbestrijding: Zakenvriendschap

 

logo-kwf

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.