Nieuwe gezichten bij QYN

Even voorstellen:  
Abdelouahid (Abdel) Ben Messaoud

abdel 

Mijn naam is Abdelouahid (Abdel) Ben Messaoud. Ik ben 32 jaar oud, geboren in Marokko en momenteel woonachtig in Gilze Rijen. Voordat ik bij QYN ging werken, werkte ik als ‘inside support engineer’ bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in netwerkbeheer. Het bedrijf beheert ca. 70.000 werkplekken en 1.300 servers.

Inmiddels 10 maanden geleden ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en wel bij QYN. In functie van ‘tweedelijns supportmedewerker’. Ik vind dat we een mooi ‘product’ leveren. We verstaan ons vak, werken als een team en willen onze klanten maximaal van dienst zijn.  

Mijn werkzaamheden:

  • Oplossen van complexe vraagstukken en storingen bij klanten;
  • Zowel via de mail als telefonisch contact hebben met klanten/externe partijen;
  • Registratie en administratieve verwerking van alle werkzaamheden;
  • Bewaken van SLA’s;
  • Ondersteunen van, en samenwerken met collega’s op de beheerafdeling.

Mijn hobby’s:

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het up to date houden van mijn kennis van de ‘Tech wereld’. Denk hierbij aan het verdiepen in nieuwe tools, nieuwe updates etc. Daarnaast vind ik mijn gezondheid en conditie erg belangrijk. Hardlopen zie je me dan ook regelmatig doen. En last but not least: lekker samen zijn met mijn familie! 

 

We verstaan ons vak, werken als een team en willen onze klanten maximaal van dienst zijn.

Even voorstellen: 
Ilias Kerkri

Ik ben Ilias Kerkri, 21 jaar oud en woon in Zaltbommel.

Vorig jaar heb ik mijn MBO niveau 4 Netwerkbeheer diploma behaald aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Na mijn opleiding ben ik begonnen bij QYN als ‘support engineer’.  In deze functie ben ik voornamelijk bezig met het monitoren van onze producten. Werkt de apparatuur naar behoren? Zijn de players online? Draait de content? Etc. 

Daarnaast sta ik klaar voor onze klanten. Indien nodig bied ik, vanaf mijn werkplek in Rosmalen, de juiste ondersteuning aan klanten (‘hulp op afstand’) om alles weer optimaal te laten functioneren. Het leuke van mijn werk bij QYN? Als team problemen kunnen oplossen voor onze klanten. Daar haal ik mijn energie uit.

Naast mijn werk voetbal ik graag en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Fit en sportief blijven vind ik belangrijk.

 

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.