Laat je inspireren door vakgenoten en experts

 

Bij QYN geloven we erg in de kracht van kennisdeling. In een snel veranderende wereld is het zinvol om op gezette tijden te sparren met gelijkgestemden. Ons moederbedrijf ZetaDisplay organiseert daarvoor al jaren de Zeta-dagen. Vakgenoten en experts komen dan bijeen om elkaar rondom een bepaald thema bij te praten en te inspireren. Bij QYN gaan we deze mooie traditie overnemen, met steeds wisselende onderwerpen.

In het najaar organiseren we de eerste editie. Deze draait om het thema corporate communicatie. Snelle ontwikkelingen in onze omgeving, zoals nieuwe technologieën, veranderen het verwachtingspatroon van klanten. Dat heeft invloed op de manier waarop bedrijven en organisaties hen het beste kunnen aanspreken. Meer dan ooit verkoopt een product of dienst pas als de marketing en communicatie in orde is. Voordat iemand een winkel binnenstapt, heeft hij online immers zijn informatie al vergaard. Binnen de eigen organisatie geldt datzelfde. Want, ook richting   
-vaak mondige- werknemers moet je een goed verhaal hebben. Grenzen tussen interne en externe communicatie vervagen daarmee dus eigenlijk. Dus, hoe zet je jezelf anno 2019 goed op de kaart?

Ben je werkzaam in de corporate communicatie en wil jij weten hoe je je bedrijf of organisatie anno 2019 goed op de kaart zet? Dan is dit een mooie kans om met vakgenoten kennis uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen. Binnenkort zullen we je nader over deze dag informeren. Om je interesse kenbaar te maken, kun je alvast een mail sturen naar Sanne Hoppenbrouwers: sanne@qyn.nl. We sturen je dan te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging voor de Zetadag.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.