Nieuws

Hello 360 graden beleving!

Volgens de laatste enquête van NRF (National Retail Federation) verwacht 59% van de consumenten een ‘ervaring’ in de winkelomgeving. Mooie voorbeelden hiervan zijn te zien bij Nike Soho, waar je basketbal kunt spelen of bij Adidas, waar je de schietvoet kunt testen met de nieuwste voetbalschoenen of virtueel kunt joggen over de Brooklyn Bridge. Met technologische toepassingen die de belevenis ondersteunen en versterken, kom je en blíjf je als retailer op het netvlies van de consument.

Goede communicatie geneest

Zorg is meer dan mensen beter maken. Patiënten hebben behoefte aan een uitstraling en benadering die bij deze tijd past. Communicatie speelt hierin een belangrijke rol. Met een goede communicatie stel je de patiënt op zijn gemak in een stressvolle situatie. Je creëert een basis voor vertrouwen in jouw ziekenhuis of zorginstelling.

 

ISE interview met QYN

 

Industry blog Dailydooh interviewt Matthijs, CTO van QYN over ontwikkelingen in retail digital signage.

 

Interne communicatie móet anders

Communicatie brengt mensen bij elkaar. Dit geldt voor elke organisatie. Interne communicatie is onmisbaar voor wederzijdse betrokkenheid en beïnvloedt daarmee het gedrag van medewerkers. Dit gedrag bepaalt vervolgens het imago en daarmee ook het succes van de organisatie. We zetten een aantal trends rondom interne communicatie op een rijtje.

Schermcommunicatie voor de interne organisatie

Als master in digital signage merken wij dat steeds meer organisaties schermcommunicatie, ofwel Social Walls, inzetten om te communiceren met medewerkers. Met een Social Wall kun je nog meer openheid, transparantie en bewustwording binnen jouw organisatie creëren. De afstand tussen directie en werkvloer moet kleiner worden. en de mening van de klanten zichtbaar op de werkvloer!

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.