Nieuws

ISE 2018 / Infocomm Las Vegas 2018

Amsterdam is op het gebied van audiovisuele technologie (AV) vier dagen per jaar het centrum van de wereld; op de vakbeurs ISE worden alle innovaties in dit vakgebied getoond. Ook de Infocomm, afgelopen juni in Las Vegas - sowieso al een stad vol digital signage -, is the place to be voor alle nieuwe ontwikkelingen. Verplichte kost dus voor ons solutions team. Onze highlights? Lees verder!

ICT trends in zorgcommunicatie

De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en verwachten nieuwe technologie die hun leven makkelijker maakt; ook in de zorg. Daar neemt de patiënt de regie...

Highlights ISE 2017

 

De grootste AV vakbeurs in Europa, de Interactive Systems Europe steek afgelopen maand weer neer in de RAI in Amsterdam. 

 

Innovatief nieuw Luxaflex Gallery Dealer concept live

QYN is deze zomer voortvarend aan de slag voor Luxaflex. We ontwikkelden met Luxaflex en ITAB een prachtig experience concept voor haar Gallery dealers gebaseerd op Digital Signage & RFID

Smart Buildings in brievenbus formaat

Narrowcasting bij de koffiecorner of een videowall in de ontvangsthal zijn ‘proven concepts’ die keer op keer bewijzen dat communicatie met bezoekers en medewerkers via schermen ook écht bijdragen aan kennisdeling, werkplezier en uitstraling van uw locatie. Maar… er is meer! Als echte vakidioten zijn wij zeer enthousiast over 2 nieuwe ontwikkelingen.

compi

 

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.