Nieuws

Omnichannel Gaming Experience: gokken met maximale beleving

Om de beleving rondom het gokken te optimaliseren, bouwden onze Zweedse collega’s alle 2000 ATG-locaties in vier maanden tijd om tot ware Gaming Experiences. Zij installeerden ruim 7000 interactieve schermen.

ISE 2018 / Infocomm Las Vegas 2018

Amsterdam is op het gebied van audiovisuele technologie (AV) vier dagen per jaar het centrum van de wereld; op de vakbeurs ISE worden alle innovaties in dit vakgebied getoond. Ook de Infocomm, afgelopen juni in Las Vegas - sowieso al een stad vol digital signage -, is the place to be voor alle nieuwe ontwikkelingen. Verplichte kost dus voor ons solutions team. Onze highlights? Lees verder!

ICT trends in zorgcommunicatie

De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en verwachten nieuwe technologie die hun leven makkelijker maakt; ook in de zorg. Daar neemt de patiënt de regie...

Highlights ISE 2017

 

De grootste AV vakbeurs in Europa, de Interactive Systems Europe steek afgelopen maand weer neer in de RAI in Amsterdam. 

 

Innovatief nieuw Luxaflex Gallery Dealer concept live

QYN is deze zomer voortvarend aan de slag voor Luxaflex. We ontwikkelden met Luxaflex en ITAB een prachtig experience concept voor haar Gallery dealers gebaseerd op Digital Signage & RFID

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.