Vacatures

QYN spreek je uit als “Kwin”. We geloven in de kracht van schermcommunicatie die mensen in vervoering brengt. 

Het zijn de schermen die bijvoorbeeld in de KPN winkels en bij de Randstad vestigingen ingezet worden om de juiste boodschap te communiceren. Maar ook in ziekenhuizen en bij de Total tankstations. 

Digital signage, tablet applicaties, videowalls, mobile, content, echt hele mooie en vernieuwende methoden om te communiceren!

Kijk maar op https://vimeo.com/qyn 

3 KPN Winkel SelfService 517 A3L

Mastering Digital Signage

We werken met passie voor onze klanten. En zijn nooit uitgeleerd! Met een hecht team van ruim 30 professionals zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Vanuit ons kantoor in Rosmalen bedienen we klanten in de gehele Benelux - en steeds vaker daarbuiten. 

In 2017 is QYN toegetreden tot de ZetaDisplay Group, een internationaal vooruitstrevend digital signage bedrijf met in totaal ruim 130 medewerkers in Zweden, Noorwegen, Finland, de Baltische staten en Nederland en inspirerende klanten door heel Europa.

Als groeiend en succesvol bedrijf zoeken we regelmatig nieuwe medewerkers. Werk jij met passie, ben je ambitieus en enthousiast? Dan is QYN jouw bedrijf!

ZETA NYC Timesquare

Word jij onze nieuwe collega?

Prettige collega's, fijne werkplek, functies met impact! Dat is waar wij voor staan. Check regelmatig deze pagina en vind je droombaan!

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

Work hard, play hard! Alles voor de klant. Werken, waarmaken, winnen!

Open sollicitaties

Stroomt er ook Digital Signage bloed door jouw aderen en zijn wij het waard jou te leren kennen? Neem contact met ons op en we ontmoeten je graag!

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.