Vacatures

QYN spreek je uit als “Kwin”. We geloven in de kracht van schermcommunicatie die mensen in vervoering brengt.
Het zijn de schermen die bijvoorbeeld in de KPN winkels en bij de Randstad vestigingen ingezet worden om de juiste boodschap te communiceren. Maar ook in ziekenhuizen en bij de Total tankstations. Dit is zijn allemaal jouw potentiele klanten!

Digital signage, tablet applicaties, videowalls, mobile, content, echt hele mooie en vernieuwende methoden om te communiceren!

Kijk maar op https://vimeo.com/qyn

Mastering Digital Signage

Wij zeggen MASTERING digital signage; we zijn blijvend bezig onze technologieën en werkwijzen opnieuw uit te vinden! Want onze klanten evolueren met de consument mee, en dat houdt ons scherp!


We werken met passie voor onze klanten. Met een hecht team van ongeveer 30 professionals zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Vanuit ons kantoor in Rosmalen bedienen we klanten in de gehele Benelux - en soms daarbuiten.
In 2017 is QYN toegetreden tot de Zeta Group, een internationaal vooruitstrevend digital signage bedrijf met ruim 130 medewerkers in Zweden, Noorwegen, Finland, de Baltische staten en Nederland.


Als groeiend en succesvol bedrijf zoeken we regelmatig nieuwe medewerkers. Werk jij met passie, ben je ambitieus en enthousiast? Dan is QYN jouw bedrijf!

Word jij onze nieuwe collega?

Prettige collega's, fijne werkplek, functies met impact! Dat is waar wij voor staan.

Check regelmatig deze pagina en vind je droombaan!

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Work hard, play hard! Alles voor de klant. Werken, waarmaken, winnen!

Open sollicitaties

Stroomt er ook Digital Signage bloed door jouw aderen en zijn wij het waard jou te leren kennen? Neem contact met ons op en we ontmoeten je graag!

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.