Privacy Verklaring

U heeft het recht te weten wat een organisatie met uw persoonsgegevens doet. 

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum gelden dezelfde privacyregels in heel de Europese Unie. Door de AVG worden privacy rechten versterkt en uitgebreid. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

 

 

Wij verzamelen en beheren persoonsgegevens

 

Bij een bezoek aan onze website bewaren we:

  • uw domeinnaam (IP-adres) als u een bezoek brengt aan onze webpagina’s
  • uw e-mailadres als u dit invoert op deze website
  • uw contactgegevens als u deze invoert op deze website
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's van andere sites die u geraadpleegd heeft om naar onze site te gaan
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd heeft
  • bedrijfscontactgegevens zoals uw naam, bedrijfsemailadres en functie
  • alle informatie die u vrijwillig verstrekt heeft

Deze informatie wordt gebruikt:

  • voor commerciële doeleinden en email campagnes
  • om de inhoud van onze website te verbeteren
  • om de inhoud en de lay-out van onze pagina's te individualiseren voor elke individuele bezoeker
  • om u eventueel op de hoogte te stellen van updates van onze site
  • om u later eventueel te contacteren voor direct marketingdoeleinden

Fotografie:

Ben je aanwezig op een bedrijfsevent, zoals bijvoorbeeld een beursstand of receptie dan kan het zijn dat wij foto's van u nemen. Deze foto’s kunnen we publiceren op onze website, social media pagina’s, blog, nieuwsbrieven of andere media. We zullen deze foto’s niet voor andere doeleinden gebruiken. U kan vanzelfsprekend vragen om niet gefotografeerd te worden.

 

Persoonsgegevens & QYNcast

QYN registreert enkele algemene persoonsgegevens. Het betreft:

  • naam
  • ​e-mailadres
  • telefoonnummer
  • functie

Het telefoonnummer en de functie zijn optioneel. Boven deze verklaring kunt u zien welke van de bovenstaande gegevens van u bekend zijn bij QYN.
Additioneel verzamelen wij gegevens met betrekking tot gebruikersacties en logging welke een functionele taak hebben binnen QYNcast. 

Doel

QYN gebruikt alleen gegevens die nodig zijn voor de werking van QYNcast. 

De naam is gekoppeld aan een gebruikersaccount voor QYNcast. Het e-mailadres wordt gebruikt bij het herstel van wachtwoorden.
Bij de persoonlijke gegevens kan een telefoonnummer worden opgenomen. Dart kan een zakelijk en/of mobiel telefoonnummer zijn. Dit nummer wordt alleen gebruikt in geval van contact vanuit QYN met een gebruiker of contactpersoon met betrekking tot de dienstverlening. 

Beveiliging

Alle gegevens zijn alleen opgeslagen in het door QYN gebruikte datacenter in Nederland. Dit is streng beveiligd voor fysieke toegang. Toegang tot de data zelf is alleen beschikbaar voor QYN medewerkers en mogelijk via de juiste applicaties en met de juiste autorisatie.

Delen van de gegevens

De gegevens worden met geen enkele partij buiten QYN gedeeld en andere partijen hebben geen toegang tot de gegevens. Andere partijen hebben geen toegang tot de betreffende gegevens.

Verwijderen van de gegevens

De gegevens worden verwijderd in geval van:

  • Bij beëindiging van de dienstverlening aan de klant. Gebruikersaccounts worden per einddatum dienstverlening geblokkeerd en binnen 1 maand uit het systeem verwijderd. Alle overige gegevens, inclusief gebruikers- en activiteiten-logging, worden binnen maximaal 6 maanden verwijderd.
  • QYN door de klant wordt geïnformeerd dat een werknemer niet meer in dienst is en/of geen toegang meer mag hebben tot het QYNcast systeem. Het account wordt dan binnen 2 werkdagen verwijderd. Gebruikers- en activiteiten-logging blijft bestaan om de werking van QYNcast te garanderen.

Inzage gegevens

Boven deze tekst staan alle gegevens die QYN  van u heeft geregistreerd. Daarmee heeft u inzage in de door ons geregistreerde gegevens.

Indien gewenst kunt u per e-mail een bevestiging krijgen van de door ons vastgelegde persoonlijke gegevens.  Dit kunt u aanvragen bij de QYN Supportdesk via support@qyn.nl.

Wijzigen en/of verwijderen van gegevens

Indien er fouten staan in de door ons geregistreerde gegevens dan kunt u deze laten aanpassen door contact op te nemen met de QYN Supportdesk (support@qyn.nl, +31 73 658 80 42). In verband met de werking van het systeem is het niet mogelijk hier zelf aanpassingen in te doen.

U heeft het recht om 'vergeten' te worden en gegevens te laten verwijderen. Dit is echter niet mogelijk wanneer u een actief account heeft. Een account kan te allen tijde worden opgeheven, vraag uw interne contactpersoon om dit aan QYN door te geven.

Klachten

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de privacy-waarborgen, of wanneer u van menig bent dat QYN niet correct omgaat met uw persoonlijke gegevens en/of onrechtmatige verwerking van de gegevens plaatsvindt, dan kunt u een melding of klacht indienen via privacy@qyn.nl. Uw melding zal dan worden onderzocht.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van uw melding/klant door QYN, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nederlandse instantie voor controle op het gebruik van persoonsgegevens.

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.