Mobile Signage

Onderzoek na onderzoek beschrijft de innige band van de consument met zijn mobile. En hoe hij deze gebruikt. Maar hoe zet je zo'n device slim in in je winkelformule of locatie? Wijst hij functioneel de weg, biedt hij gepersonaliseerde informatie, of neemt hij info mee naar huis? En wat kan je leren over de bezoeker door 'Big Data' analyses toe te passen op de verzamelde data? Of mag dat helemaal niet?

QYN zit bovenop de trend en maakt succesvolle communicatieconcepten waarin we de Mobile de 'juiste' plek geven. Want het meest persoonlijke scherm is van de mobile - en dat maakt de juiste inzet zeer impactrijk. Maar er is meer; 

SNS Tablet

 

Een tablet in de handen van uw verkooppersoneel biedt bijvoorbeeld ongekende mogelijkheden. U vult zo uw omnichannel strategie op een praktische manier in. U ontsluit eenvoudig uw catalogus, internet content, webshop, bestelmodule en biedt deze op aantrekkelijke manier aan.

4 MG 0769 Edit 900x506 AtS20130517

Maar hoe zorg je ervoor dat de tablet het altijd doet? Hoe ga je als goed huisvader om met privacy van uw klanten? Hoe is de security geregeld? En kan ik terugvallen op een expert bij problemen?

Ja dat kan! QYN helpt veel retailers, zoals KPN en SNS met de inzet van mobile devices op de winkelvloer.

 


naar alle toepassingen

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.