(Instore) interactive

De consument is de afgelopen jaren in snel tempo brutaler, mondiger en beter voorbereid gaan winkelen.

Tegelijkertijd staat hij niet voor niets in uw winkel! Hij zoekt advies, inspiratie, bevestiging en service.

Kunt u die altijd bieden? Niet altijd, merken wij. Het portfolio is te breed en kent zeer korte levenscycli. Er is grote aanloop tijdens piektijden, loopt je klant niet weer onverrichter zake de deur uit? En zijn al uw medewerkers ervaren en volledig up-to-date? 'Instore Interactive' oplossingen helpen! Uit Engels onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat 76% van de consumenten graag een touchscreen gebruikt (hij is immers niet voor niets gekomen!).

Randstad Touchscreen 1

Dus help je klant met zijn klantreis waar nodig met slimme interactieve oplossingen! We ontsluiten internet reviews, product specificaties, voorrekenmodules, uitvraagformulieren, achtergrondinformatie en meer. We bieden u de mogelijkheid om op margeproducten te sturen en up- & crosssell te doen. Zonder in de valstrik te trappen die altijd op de loer ligt bij dit soort technologie; vergeten wat de klant ├ęcht wil en maar gadgets in je formule blijven introduceren.

Hoe? Laat u verrassen door de mogelijkheden van interactieve touchopstellingen op uw winkelvloer. Met hogere klanttevredenheid & conversie als resultaat.

Implementaties zien? Bekijk onze klantcases.


naar alle toepassingen

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.