Muziek

Muziek is een belangrijke sfeermaker in uw ontvangstruimte, winkel of wachtkamer.

Achtergrondmuziek levert een belangrijke bijdrage aan de winkelbelevenis, prettig gevoel in je ruimte en stimuleert de omzet. Als je het goed doet!

Muziek stemming

 

Maar welke muziek past het beste bij jouw klanten? Brutaal bonkende beats doen het misschien goed bij een trendy publiek, maar op een meubelboulevard is mainstream een veiliger en chill out een gedurfder keuze. Wie beslist binnen uw organisatie eigenlijk over die keuze? Hoe zorg je ervoor dat de achtergrondmuziek naadloos aansluit op de doelgroep? Samen creeren wij de perfecte muzikale merkervaring en een unieke herkenbaarheid.

En welke technische oplossing is in uw situatie kostenefficiënt? QYN levert, beheert en programmeert uw muziekkanaal. Met dezelfde belofte als u van ons gewend bent bij andere producten: het werkt! Professionele DJ’s onderhouden uw muziekzender, wij zorgen ervoor dat uw muziek uitzending werkt. We installeren de muziek software bij voorkeur op uw bestaande digital signage player (geen extra hardware!) en ontzorgen u maximaal met turn key totaaloplossingen inclusief versterker, speakers en de installatie.


naar alle toepassingen

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.