Toepassingen

Narrowcasting = digital signage

Hoe valt je boodschap nog op? Bij de winkelende consument, wachtende patiënt, passerende voetganger of congresbezoeker in zijn of haar drukke bestaan. In een wereld waar prikkels continu aanwezig zijn en waar 'dumping content' zorgt voor sterk verminderde effectiviteit van communicatie.

In veel gebruikscontexten is narrowcasting het antwoord; doelgerichte visueel hoogwaardige schermcommunicatie. Op de juiste plaats en het juiste moment. Communicatie is een vak! Dus ook schermcommunicatie; er zijn net zoveel valkuilen als mogelijkheden. QYN kent deze en zorgt ervoor dat uw toepassingen ook echt werken.

Of het gaat om content advies & creatie, integrale installatie of beheer van uw toepassing; QYN is een betrouwbare adviseur, leverancier en partner. Nuchter en oplossingsgericht.

Etalagescherm

Een goede winkeletalage weet stopping power te creëren en de consument naar de winkel te trekken. Bewegende en aansprekende content op een haarscherp digitaal etalagescherm doet dat. Dynamische content verrast, pakt en inspireert! En daarmee wordt de zichtbaarheid in de winkelstraat vergroot en wordt extra winkelbezoek gerealiseerd. Met digital signage in de etalage is het heel eenvoudig om ieder moment van de dag een andere draai te geven aan uw producten, boodschap en imago. U bent niet langer afhankelijk van lastige logistieke ketens en filiaalmedewerkers. Onze klanten ervaren een meer dan acceptabele terugverdientijd, in sommige gevallen al 1,5 jaar. Wij leveren reeds aan winkelformules als Expresso, D-reizen, Telfort, KPN en E-Plus.

Instore marketing

Een klant in de winkel is een cruciaal moment. Hoe groter de ontvankelijkheid, hoe groter de kans op het beoogde (verkoop)resultaat. Dat vraagt om sfeer, om overtuigende en toegankelijk informatie én om een vlekkeloze presentatie. Digital signage is een uitgelezen medium om snel en eenvoudig informatie of acties in meerdere winkels te tonen. Desgewenst gedifferentieerd naar locatie en aangepast aan de actualiteit. Uiteraard is het wel belangrijk dat alles klopt. Dat boodschap, huisstijl, idee en uitvoering met elkaar in overeenstemming zijn. Winkelformules als KPN, Intersport en Luxaflex gingen u voor.

Interactie

Op zoek naar extra conversie en share of wallet, 'moet het interactief' hoor je steeds meer. De uitvoering is hierbij cruciaal. Hoe ga ik de dialoog aan met mijn bezoekers? Hoe activeer ik shoppers? Hoe creëer ik een experience die me onderscheidt van de rest van de winkelstraat? Vragen waar geen pasklaar antwoord voor bestaat. Omdat een succesvol concept écht op maat wordt gemaakt en niet los is te zien van uw winkelcontext en uw publiek. Omdat relevantie voor uw merk en uw bezoeker toch echt eerst komen. Wij denken graag mee en hebben de skills om een idee in een werkende toepassing te vertalen.

Kiosk als productadviseur

De consument is de afgelopen jaren in snel tempo brutaler, mondiger en beter voorbereid gaan winkelen. Maar hij staat niet voor niets in uw winkel! Hij zoekt advies, inspiratie, bevestiging en service. Maar kunt u die altijd bieden? Niet altijd, merken wij. Het portfolio is te breed en kent korte levenscycli (bijvoorbeeld mobiele telefonie). Er is grote aanloop tijdens piektijden (zoals zaterdagochtend in de bouwmarkt). Of niet al uw medewerkers zijn ervaren en volledig up-to-date. QYN biedt hulp: de digitale productadviseur voor klant én verkoper! We ontsluiten internet reviews, product specificaties, voorrekenmodules, uitvraagformulieren, achtergrondinformatie en meer. We bieden u de mogelijkheid om op margeproducten te sturen en up- & crosssell te doen. Hoe? Laat u verrassen door de mogelijkheden van interactieve touchopstellingen op uw winkelvloer. Met hogere klanttevredenheid & conversie als resultaat. Implementaties zien? Bekijk onze klantcases.

Touchscreen

In het woud van mogelijkheden is dé tool om uw bezoeker te bedienen, de touchscreen. Impactvol, efficiënt en multi-purpose. Hedendaagse touchtechnologie werkt intuïtief en hapert nooit. En is altijd in te passen in uw (verkoop)proces. Het stimuleert self-service, biedt altijd up-to-date informatie en is tevens in te zetten voor e-learning doeleinden. Het stelt u in staat om eenvoudig uw catalogus, internet content, webshop en bestelmodule te op een aantrekkelijke manier te ontsluiten. Wij hebben in diverse projecten veel geleerd over de do's en dont's en praten u graag bij.

Inspiratie?

Bekijk welke merken en organisaties onze toepassingen dagelijks inzetten.

klantcases

Bij digital signage zijn de mogelijkheden oneindig. Geen vraag is ons te gek!

Interne communicatie

Wij horen steeds vaker van klanten dat het bereiken van personeel moeilijker is geworden. Een mix van e-mail, intranet en magazines is doorgaans toereikend voor algemene informatie en achtergronden. Mits gelezen. Maar kortcyclische dynamische informatie, die vitaal is voor uw kantoormedewerkers, verkopers of call center medewerkers, bereikt niet de hele doelgroep. Met digital signage wel. Door schermen op die plekken te plaatsen waar men voor informatie ontvankelijk is. Bij de koffieautomaat, printer of in de personeelsruimte. HR, management of producteigenaren kunnen meteen ingrijpen op de uitzending. Social media content en externe bronnen kunnen geïntegreerd worden. En koppelingen met databases kunnen gerealiseerd worden. Dit alles zorgt voor een deels geautomatiseerde mix van informatie, die interessant is voor uw medewerkers. Digital signage zorgt ervoor dat de informatie rijker, relevanter en aantrekkelijker wordt gepresenteerd.

Mobile

Schermcommunicatie is wat QYN biedt. Beleving, inspiratie en wachtverzachting door pakkende content op het juiste moment te tonen aan het juiste publiek. Maar het meest persoonlijke scherm is een mobiel scherm. Wij bieden met diverse concepten een unieke ervaring op de devices van uw bezoeker. Een tablet in de handen van uw verkooppersoneel biedt bijvoorbeeld ongekende mogelijkheden. U vult zo uw omnichannel strategie op een praktische manier in. U ontsluit eenvoudig uw catalogus, internet content, webshop, bestelmodule en biedt deze op aantrekkelijke manier aan. Maar hoe zorg je ervoor dat de tablet het altijd doet? Hoe ga je als goed huisvader om met privacy van uw klanten? Hoe is de security geregeld? En kan ik terugvallen op een expert bij problemen? Ja dat kan! QYN helpt veel retailers, zoals KPN en SNS met de inzet van mobile devices op de winkelvloer.

Social media integratie

Wij maken voor veel klanten social media templates waarmee vooral Twitter, Facebook, Instagram en Flickr worden ontsloten. Zo wordt uw timeline geoptimaliseerd voor schermcommunicatie, uw fotocontent ontsloten of de 'buzz' rond uw bedrijf zichtbaar voor uw bezoekers. Deze nieuwe manier van presenteren zorgt voor interactie met het scherm en stimuleert het gebruik van diverse sociale media. De kijk-ervaring wordt door social media integratie nog relevanter en spannender.

Wachtverzachting

Wachten kan zeer vervelend zijn. In de wachtkamer van een polikliniek omdat het spreekuur uitloopt. In de winkel, wachtend op de verkoper die met een andere klant in gesprek is. Bij de bushalte of op het station. Allemaal momenten die extra lang lijken te duren. Vervelend? Dat hoeft niet langer! Met digital signage bent u in staat de wachttijd te verzachten. Door entertainment zoals nieuws, weer, video's en meer in uw uitzending op te nemen, zal de wachttijd aanzienlijk korter worden gepercipieerd. Wij bruisen van de creativiteit en laten deze graag op uw uitdaging los.

Muziek

Muziek is een belangrijke sfeermaker. Thuis en ook in de winkel. Achtergrondmuziek levert een belangrijke bijdrage aan de winkelbelevenis en stimuleert de omzet. Als je het goed doet. Maar welke muziek past het beste bij uw klanten? Brutaal bonkende beats doen het misschien goed bij een trendy publiek, maar op een meubelboulevard is mainstream een veiliger en chill out een gedurfder keuze. Wie beslist binnen uw organisatie eigenlijk over die keuze? Hoe zorgt u ervoor dat de achtergrondmuziek naadloos aansluit op de doelgroep? En welke technische oplossing is in uw situatie kostenefficiënt? QYN levert, beheert en programmeert uw muziekkanaal. Met dezelfde belofte als u van ons gewend bent bij andere producten: het werkt! Professionele DJ’s onderhouden uw muziekzender, wij zorgen ervoor dat uw muziek uitzending werkt, we installeren de muziek software op uw bestaande digital signage player (geen extra hardware!) en ontzorgen u zo maximaal.

naar onze aanpak

Schermcommunicatie inzetbaar als strategische oplossing binnen elke branche. Meer weten?

Neem contact met ons op of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vrijblijvend kennismaken

QYN Nieuws

Volg alle ontwikkelingen

Wij houden de markt continu voor u in de gaten, zo bent u altijd mee met de laatste trends.